Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2013 00:00 - Секса за една нощ - мит,реалност или просто отбиване на номер
Автор: vchaslisam Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1852 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.03.2013 00:46


            Не може да се отрече ,че секса за една нощ винаги е бил мечта за 98% от мъжете. За жалост времената се променят и този наш "номер" бива често споменаван  и от жените. Въпреки това все повече и повече се замислям , че тази идея стои много по-хубаво на сцена от долнопробен латино-американси сериал отколкото на реална ситуация. 
         Хосе среща Изабела, стара позната с която не се е виждал 14 години, почерпва я питие, питиетата стават 2-3-5-10 и тъй като тези сериали нямат много голям бюджет и с цел пестене на лента, на следващата сцена виждаме Хосе и Изабела спящи в леглото след бурен секс. Хосе обяснява на Изабела, че това е било грешка и не трябва да се повтаря, защото баба Хуанита ще разбере и ще го лиши от наследство, двамата се разделят и серията свършва под музиката на една разплакана цигулка.
          Защо мисля че секса за една нощ в повечето случай е мит? Ами отговорът е лесен- кой нормален мъж ще забие момичето на мечтите си, тя ще се съгласи да прави секс с него, въпреки че вижда как едва се държи на краката си мирише на коктейл "Кой ще ме прибира" и на следващия ден мъжът ще се събуди, ще си обере партакешите и ще си тръгне. Ако го направи той или трбява да е много глупав, или да си е наумил, че това да режеш момичета с които сигурно няма да имаш подобна възможност е много яко. 
        От една страна има и такива хора за които секса за една нощ е нещо приятно. Без обвързване, без приказки, просто секс. Тези хора са малко, но евала на девойката която ще се съгласи да прави секс с непознато момче и няма да иска обвързване, шопинг,приказки или каквото и да било. Пак повтарям, случаите в които мъж и жена искат едно и също нещо са много малко, така че моя съвет е попаднете ли в такава ситуация не се замисляйте.
       От друга гледна точка, секса за една нощ може да бъде просто отбиване на номера. Комплексирани мъже и жени опитват да си повярват, че още са в своята младост, красиви са , неустоими са и всеки към когото погледнат може да стане любовна играчка за вечерта. Според мен ако се гледа към секса за една нощ, не като забавление , а като фикс идея, цялото това занимание се обезсмиля.
       Аз нямам точно мнение дали секса за една вечер е мит, реалност или нещо друго, но мисля , че преди да направи нещо, човек трябва да се замисли, но да не прекалява, защото от много мислене накрая нищо не излиза. Може би в секса за една вечер няма нищо лошо, стига да знаем кога да спрем, щом намерим подходящият човек.Така че драги читатели, дерзайте, четете новия ни блог- това беше първият ни опит за словоизлияние, така че чувствайте се свободни да коментирате вашите гледни точки.

От екипа на В час ли съм? 

Приятна вечер :)



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vchaslisam
Категория: Лични дневници
Прочетен: 15527
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031